PRIVATUMO POLITIKA

Mes, UAB "Autoverslo automobiliai", pareiškiame, jog visus jūsų asmens duomenis tvarkome vadovaudamiesi taikomais teisės aktais: Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymu (aktualia redakcija) ir kitais su asmens duomenų apsauga susijusiais teisės aktais.

Perduodami Mums savo asmens duomenis, Jūs patvirtinate ir savanoriškai sutinkate su šios Privatumo politikos taisyklėmis, kad UAB "Autoverslo automobiliai" valdytų ir tvarkytų jūsų pateiktus duomenis laikantis šios Privatumo politikos ir galiojančio teisinio asmens duomenų apsaugos reguliavimo. Jei nepritariate šios Privatumo politikos taisyklėms, prašome neteikti savo asmens duomenų.

Užtikriname, kad Jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis galime pasinaudoti norėdami įvykdyti Jūsų užsakymą. Mūsų partnerių sąrašas yra pateikiamas šios svetainės skiltyje Kontaktai.

Renkame jūsų asmens duomenis (Jūsų vardą, elektroninio pašto adresą, telefono numerį, automobilio numerį, nurodytą temą ir užklausos tekstą) ir naudojame juos tuomet, kai pateikiate užklausą mūsų internetinėje svetainėje www.autoversloautomobiliai.lt (www.suzukiauto.lt), tam, kad galėtume atsakyti į Jūsų užduotus klausimus ar, jums pageidaujant, siųsti naujienlaiškius, organizuoti bandomuosius važiavimus, registruoti į servisą bei suteikti kitasjūsų pageidaujamas paslaugas. Šiuos Jūsų asmens duomenis tvarkome sutikimo pagrindu. Nepateikus šių asmens duomenų negalėsime atsakyti į Jūsų užklausą.

Puslapyje gali būti naudojami slapukai, kurie pagerina naršymo kokybę. Naršydami mūsų internetinėje parduotuvėje sutinkate su slapukų įrašymu Jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, o savo sutikimą galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. 

Duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir ES Bendrajame duomenų apsaugos reglamente (BDAR).

Imamės atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintume visų duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

Jūs turite galimybę bet kada, susisiekę su mumis el. pašto adresu: info@autoversloautomobiliai.lt susipažinti su jūsų tvarkomais duomenimis, reikalauti ištaisyti neteisingus, netikslius savo duomenis,  reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios politikos sąlygų.

Tuo atveju, kai Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi sutikimo pagrindu, Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą.

Norėdami apsaugoti Jūsų pateiktus asmens duomenis nuo atsitiktinio, neteisėto arba neleistino sunaikinimo, dingimo, koregavimo, atskleidimo arba panaudojimo ir kitų neteisėtų panaudojimo būdų, imamės visų įmanomų administracinių, techninių ir fizinių saugumo priemonių,

Turime teisę pakeisti savo Privatumo politiką apie tai pranešdami savo internetiniame puslapyje  www.autoversloautomobiliai.lt (www.suzukiauto.lt)

Ši svetainė naudoja slapukus (angl. „cookies“). Jeigu sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Skaitykite privatumo politiką, kad sužinotumėte daugiau.